AJAX Hub 2 4G, zwart Draadloos Alarmsysteem Ajax Hub 2 4G, z


sinds 25-5-2023 03:02:20

Grote foto ajax hub 2 4g zwart draadloos alarmsysteem ajax hub 2 4g z auto onderdelen auto alarm systemen Grote foto ajax hub 2 4g zwart draadloos alarmsysteem ajax hub 2 4g z auto onderdelen auto alarm systemen Grote foto ajax hub 2 4g zwart draadloos alarmsysteem ajax hub 2 4g z auto onderdelen auto alarm systemen
prijs: € 528,99
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De AJAX Hub 2 4G zwart draadloze alarmcentrale is het centrale deel van het draadloze alarm en is altijd nodig als basis voor het alarmsysteem. Alle detectors en sirenes zijn draadloos verbonden met deze Hub.


 
Ajax Hub 2 4G, zwart
Hub 2 4G is een Hub 2 waarbij de 2G module is vervangen voor een 4G module. Met een 4G simkaart bied deze versie van de AJAX Hub 2 een stabiele verbinding via 4G in plaats van 2G. 2G wordt in sommige landen niet meer ondersteund waardoor AJAX nu ook deze 4G versie heeft uitgebracht De Hub 2 4G beheert alle AJAX apparaten in het systeem om gebruikers te waarschuwen voor openstaande deuren, gebroken ramen, dreigende brand en overstromingen. Als inbrekers inbreken in uw huis, stuurt Hub 2 foto's van de MotionCam-detectoren door en brengt het uw beveiligingsbedrijf op de hoogte van het gevaar. U hoeft niet onder constant toezicht van de beveiligingscamera's te leven om te weten wat er aan de hand is.

Voor aantrekkelijke projectprijzen betreffende uw AJAX alarmsysteem kunt u bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij kijken dan samen met u welke AJAX producten benodigd zijn, zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Voor een vrijblijvende offerte klikt u op de knop hieronder.


Belangrijkste eigenschappen van de Hub 2 4G

 ● Maximaal 100 detectors
 ● Maximaal 10 camera’s
 ● Maximaal 50 gebruikers in App.
 ● Maximaal 9 alarmgroepen
 ● Maximaal 32 scenario’s
 ● Verbinding via internet kabel (Ethernet) en (dual)4G/LTE simkaart
 ● MotionCAM ondersteuning
Stressvrij

De bewegingsdetectoren reageren zowel op gevaarlijke situaties als op eenvoudige onoplettendheden. Een kinderoppas brengt bijvoorbeeld de kinderen thuis van school en vergeet het beveiligingssysteem uit te schakelen, waardoor het alarm geactiveerd wordt. Met Hub 2 hoeft u zich in die gevallen geen zorgen te maken en geen geld te verspillen aan de boete voor een vals alarm. Open de alarmmelding van de MotionCam-detector om te zien wat er aan de hand is.

Altijd in contact

Hub 2 4G maakt gebruik van ethernet of één van de 2 4G simkaarten om de aflevering van de alarmen en foto's van de beveiligde objecten te garanderen. De kanalen werken parallel en ondersteunen elkaar in geval van nood. Compressie- en transmissieprotocollen garanderen een bliksemsnelle levering van de serie foto's, zelfs bij een zwakke internetverbinding. In tegenstelling tot de streams van videocamera's kunt u met AJAX de situatie op de beveiligde objecten met een internetsnelheid van 0,5 kB/s evalueren.

Bestendig tegen problemen

Met Hub 2 4G weet u meteen of de detector een storing heeft, of iemand hem heeft verwijderd, of hij beschadigd is, of dat de behuizing open is. Zelfs als de lichten plotseling uitgaan, zal het AJAX bedieningspaneel de wacht blijven houden met een reservebatterij.
Ontwikkelt verder tijdens elke software-update

Hub 2 4G draait op OS Malevich, een realtime besturingssysteem. Dit soort software wordt gebruikt in de systemen die zich geen fouten kunnen veroorloven — bijvoorbeeld ruimteschepen en ballistische raketwerpers, of autoremsystemen. OS Malevich is immuun tegen virussen en beschermd tegen cyberaanvallen. Vanwege zijn architectuur kunnen we de AJAX mogelijkheden regelmatig uitbreiden via de lucht binnen enkele seconden en zonder de gebruikers te storen.
Automatisering van een veilig huis en kantoor

Gebruik AJAX scenario's om h
Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 28178091 Meld aan Aanbod