Stanley - 1/4" Ratel Microtough


sinds 11-5-2023 03:01:21

Grote foto stanley 1 4 ratel microtough auto onderdelen auto gereedschap Grote foto stanley 1 4 ratel microtough auto onderdelen auto gereedschap Grote foto stanley 1 4 ratel microtough auto onderdelen auto gereedschap
prijs: € 28,95
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Stanley - 1/4" Ratel Microtough

Productbeschrijving Met de Stanley 1/4”Ratel Microtough kunnen doppen vlot vervangen worden. De ratel is speciaal gemaakt voor gebruik in kleine ruimten.
Gebruik De ratel is geschikt voor nauwe ruimten, dankzij de peervormige kop die twintig tot dertig procent kleiner is dan traditionele ratelsleutels. De fijne vertanding zorgt ervoor dat een slagruimte van vijf graden voldoende is.

Voordelen Deze ratel heeft een roestvrije, verchroomde afwerking waardoor hij lang mee gaat. Hij heeft een systeem om de doppen snel te vervangen en roteert vrij in 360 graden in twee richtingen. Dankzij de bimateriale Dynagrip handgreep is de ratel zeer comfortabel in gebruik.

Specificaties

 ● Vrije rotatie van 360 graden in twee richtingen
 ● Peervormige kop
 ● Fijne vertanding waardoor slagruimte van vijf graden voldoende is
 ● Roestvrije, verchroomde afwerking voor duurzaamheid
 ● Bimateriale Dynagrip handgreep
 ● A 19 mm, B 22 mm, C 12 mm, L 143 mm
Kwaliteit Voldoet aan DIN- en ISO-normen.

Over het merk Stanley Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. 
 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 3253564855761
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Stanley
 ● sku: HZN55761
 ● mpn: 4-85-576


Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 30315068 Meld aan Aanbod